GfOoTUz6TpM6Tfr9TUYpTpC6BY==

AKI ULAH SEDIH" KAJEPIT KORSI ROTAN"

PELITAKARAWANG.COM 
pelita karawang
ilutrasi:anak-anak tertawa
Si aki nyarita ka anak jeung incuna masalah Belanda nu pernah ngajajah bangsa urangKeur asik nyarita jol nging... we si aki ceurik malah nginghak mantak watir nu ngadenge.Ngarasa milu sedih si cucu ngadeukeutan bari nyarita “Atoosss akiemang baheula mah loba nu pikasediheun tapi ayeuna mah urang geus merdeka…” Pinuh ku parasaan si aki ngajawab “Cuulain sedih lantaran inget zaman baheula, tapi IEU SIKI SALAK AKI KAJEPIT KORSI ROTAN.”

Net -  Kiriman:Suma Sanjaya.
  www.pelitakarawang.com

Komentar0